Поліція: подружжя в Німеччині катувало жінок

Поліція в Німеччині розслідує смерті двох жінок, які, за версією поліції, стали жертвами подружжя, що їх викрало і катувало.

Згідно з версією поліції, чоловік і його колишня дружина заманювали жінок за допомогою оголошень на сторінках знайомств.

Підозрюваних, 46-річного Вілфріда В і 47-річну Ангеліку Б, заарештували минулого тижня і висунули їм звинувачення в заподіянні смерті.

Чоловік заперечує свою провину, однак його партнерка, за повідомленнями, зізналася в скоєнні злочину.

Слідчі припускають, що жертв могло бути більше. Вони обшукують будинок подружжя в місті Гекстер на північному заході Німеччини.

Перший випадок

Поліція кілька тижнів розслідувала обставини смерті 41-річної жінки на ім’я Сюзанна Ф, яку, як припускають, утримувало і катувало це подружжя.

Справа набула розголосу, коли подружжя, як повідомляють, в квітні перевозило сильно покалічену жінку до неї додому – в Нижню Саксонію.

Однак по дорозі в них вийшов з ладу автомобіль, а коли вони чекали на таксі, здоров’я жінки раптово погіршилося, їй викликали швидку, однак вона померла у лікарні.

Лікарі висловили підозри щодо природи її травм і повідомили поліцію.

Серйозні тортури

У вівторок на прес-конференції поліцейські висловили припущення, що те саме подружжя вбило і розчленувало іншу молоду жінку, останки якої зловмисники спалили в грубці.

Анніка В, якій було 33 роки, померла в серпні 2014. Як і Сюзанна Ф, наприкінці 2013 року вона відповіла на оголошення служби знайомств.

“Та жертва зазнала систематичних страждань від серйозних фізичний тортур, як от побоїв по всьому тілу, приковування до батарей, поневолення і стусанів, – сказав журналістам головний прокурор Ральф Меєр. – Часом жертві доводилося спати на голій підлозі, внаслідок чого її стан погіршився”.

За словами прокурора, влітку 2014 року її стан став критичним, унаслідок чого вона 1 серпня 2014 року померла.

Поліція припускає, що мотивом обох убивств, найімовірніше, було прагнення влади і контролю, а не сексуальні фантазії.

Згідно з повідомленнями, Ангеліка Б. в усьому зізналася і заявила, що лише виконувала волю чоловіка, який катував і її.

Розслідування каже, що має докази правдивості її заяви.

Головний слідчий у цій справі Ральф Остерманн каже, що судові експерти зараз ретельно обстежують будинок.

“Ми не можемо виключати можливості, що там померла ще одна жінка”, – сказав він журналістам.

Повні імена всіх дійових осіб цієї справи не розголошують відповідно до німецьких законів про захист приватної інформації.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *