(Відео)Вифлеємський вогонь миру привезли прикордонникам на передову

   Прикордонникам, які несуть службу в зоні АТО священнослужителі привезли благодатний вогонь. Як ніколи, поширення Вифлеємського вогню на теренах Східної ділянки України все більше набуває своєї актуальності, а особливе значення він має для тих, хто щодня, вдень і вночі боронить нашу країну від агресора. Подолавши безліч кордонів, подолавши відстань із Києва до Маріуполя- він потрапив до прикордонників Донецького загону.
   Вогонь миру до управління Донецького загону привіз Голова Синодального відділу по взаємодії з військовими формуваннями України митрополит Августин. Разом із отцем Архимадридом Лукою та отцем Георгієм провели богослужіння та подарували прикордонникам ікони. Митрополит Августин наголосив наскільки Вифлеємський вогонь є важливим для кожного українця, зважаючи на загальну ситуацію в країні. Побажав прикордонникам аби не полишали їх ні сподівання, ні тепло, адже це те, що символізує цей величний вогонь.
   Запалюючи одну за одною свічку кожен прикордонник зміг відчути тепло Вифлеємської зірки. Далі вогонь миру буде розповсюджений по всій лінії зіткнення, де несуть службу прикордонники.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *