Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної …

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів першу робочу нараду

Сьогодні, 7 травня 2016 року, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів першу робочу нараду.
У роботі наради взяли участь заступники голови облдержадміністрації Юрій Клименко, Роман Косинський, Ольга Лішик та Анатолій Хлякін.
Також на нараду були запрошені керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міські голови та голови райдержадміністрацій, керівники військово-цивільних адміністрацій.
Юрій Гарбуз наголосив, що його головна місія на цій висковій посаді – відновити мир та відродити міцний промислово-економічний комплекс Луганщини.
«Луганщина була, є і буде невід’ємною частиною єдиної України. Запорукою повернення окремих територій в лоно нашої Батьківщини та поновлення там Закону України, буде порозуміння та діалог між жителями області, громадами та владою в регіонах, що підконтрольні Україні. Тільки разом ми подолаємо усі труднощі та негаразди, що випали на нашу долю», – зазначив очільник області.
Звертаючись до присутніх, він зауважив, що після 100 днів роботи обов’язково відзвітує перед громадськістю про перші підсумки діяльності. Тому у них є 90 днів, щоб довезти свою спроможність вирішувати складні питання відродження Луганщини.
Він дав доручення опрацювати питання можливості запуску з 1 червня ПАТ «Сєвєродонецьке об’єднання АЗОТ», бо воно є одним з бюджетоутворюючих підприємств не тільки Сєвєродонецька, але і всієї області.
Також він дав доручення до 15 травня опрацювати окремі існуючи проблеми в районах і містах, про які доповіли керівники цих територій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *