(Відео)Другий день поспіль прикордонники Донецького загону провели в компанії Олександра Усика

   У теплій атмосфері пройшли два останніх дні прикордонників Донецького загону та далеко відомого за межами України боксера-Олександра Усика. Подолавши немалу відстань, знайшовши час у щільному графіку Олександр приїхав аби підтримати бойовий дух “зеленостроїв” у зоні АТО.
   Протягом двох днів майстер шкіряної рукавиці відвідував прикордонників Донецького та Краматорського загонів. В останніх навіть взяв участь у військово-патріотичній грі “Сокіл” разом із учнями 11 класів одної з місцевих шкіл. А з прикордонниками Донецького загону побував на одному з крайніх рубежів “зелених беретів”, поспілкувався з військовослужбовцями чоловіками та жінками, які несуть там службу, відвідав один із підрозділів й порадував ще раз своїм візитом прикордонників в управлінні Донецького загону.   Цього разу стражі рубежу не відпускали боксера ще довго. Невимушена атмосфера, маса запитань та вражень заполонила управління загону. Прикордонники один за одним робили світлини на згадку з Олександром. Тільки гордість панувала у кожного з прикордонників за чималий внесок Олександра у Європейський спортивний простір.
   На завершення обмінялися словами вдячності та домовились зустрітись вже там, у мирній та спокійній Україні. Інколи зброєю стає не тільки шматок металу, але й слово, незламний дух чи вміння прославляти свою неньку далеко за її межами!
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *