(Відео)На Театральній площі міста прикордонники відвідали фотовиставку “Від краху до відродження”

   Прикордонники відвідали документальну фотовиставку організовану правоохоронцями ГУНП в Донецькій області, яка покликана не забувати трагічні події, що розгорнулися два роки тому на Східних теренах України.
   Сьогодні кожен військовослужбовець, який стоїть на захисті найдорожчого добре пам’ятає початок агресії на своїй землі, добре знає, як боляче втрачати рідних, побратимів. Нині Україна переживає водночас важкі та величні часи. Ми наново вчимося цінувати мир, спокій, життя. За два роки війни пройшло багато змін, в тому числі змін у свідомості наших співвітчизників. Тяжке випробування випало на долю усіх жителів Східної території України та військових, які вдень і вночі стоять на форпості країни. Проте, тільки в єдності, боротьбі і тільки спільними зусиллями ми зможемо витіснити загарбника із своєї Богом даної землі.
   Інколи в символічних назвах ховається глибокий сенс, а в звичайному дитячому погляді- неземна теплота. Ось так і сьогодні. Звичайні світлини з незвичайним сенсом, сотні діточок з неосяжною добротою.
   Нам є про що пам’ятати, нам є заради чого боротися.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *