(Відео)Маріупольські прикордонники провели забіг пам’яті за загиблими охоронцями кордону

   Сьогодні прикордонники Донецького та Маріупольського загону морської охорони провели забіг пам’яті в шану про загиблих та пропавших безвісти побратимів.
   Захід відбувався у спортивному комплексі “Портовик”, що в Маріуполі. На початку прикордонники вишикувались, заспівали гімн України та вшанували світлу пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Опісля, розпочався гуртовий забіг стражів рубежу. У ньому взяли участь не лише прикордонники, але і їх діти. Також для дітвори було організовано колективний конкурс “Країна моєї мрії”, де дітлахи з радістю зображували те, як вони бачать навколишній світ і якою у їхній уяві постає Україна майбутнього. Поки дітвора та “зелені берети” випробовували свою спортивну міць, їх активно з трибун підтримували рідні, друзі та гості заходу. Аби відчути командний дух для прикордонників та дітей було організовано кілька спортивних естафет, які викликали справжню бурю емоцій та оплесків у глядачів.
   Наприкінці заходу не обійшлось і без нагороджень. Грамоти та пам’ятки про забіг отримали діти прикордонників.
   У такий спосіб охоронці рубежу показують, що пам’ять про полеглих побратимів буде жити вічно не тільки у їх пам’яті, але й у пам’яті їх сімей та містян.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *