ЦЕ СПРАВДІ КРУТО!Спецоперація в Одесі: “вбивство” адвоката Погорілого…

Задержание

Задержание (00:00:37)
ЦЕ СПРАВДІ КРУТО!

Спецоперація в Одесі: “вбивство” адвоката Погорілого імітували, щоб зловити кілерів і замовника.

Одеський правозахисник Олександр Погорілий, про вбивство якого повідомлялося вчора ввечері, живий.

Інформація про загибель адвоката спеціально поширювалася в ЗМІ в рамках операції із затримання всіх причетних до підготовки злочину. Було сфабриковано і “місце вбивства”, якого не було.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, співробітники СБУ затримали кілерів зі зброєю в руках (вони пересувалися на машині з кримськими номерами).

Також затриманий і посередник. Відомості про замовника вбивства з’являться найближчим часом.

Відомо, що він має тісні зв’язки в правоохоронних органах Одеської області – саме тому останні не тільки не залучалися до операції, але і не були обізнані про неї. В результаті СБУшникам довелося мало не відганяти від місця подій слідчих і експертів.

Про підготовку замаху на Олександра Погорілого в зв’язку з його діяльністю в курортному селищі Затока спецслужби дізналися ще на початку березня, тоді ж почалася розробка плану затримання кілера і замовника.

За уточненою інформацією, операція була проведена співробітниками центрального апарату Національної поліції України під особистим контролем Хатіі Деканоїдзе.

Погорілий публічно звинуватив чиновників і наближених до них кримінальних осіб у розкраданні землі в селищі, махінаціях на виборах і шантажі естонського інвестора Марселя Віхманн. Юристи правового холдингу “Привілей”, який очолює Погорілий, проводили свої власні розслідування злочинної діяльності і ділилися цією інформацією як з правоохоронними органами, так і з журналістами.

Цензор.НЕТ з посиланням на “Думська”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *