Павло Жебрівський взяв участь у заходах до Дня Європи у Покровську

Сьогодні у Покровську вже розпочались заходи, приурочені до Дня Європи, який відзначатиметься 21 травня. Зокрема, у місті розпочав роботу форум «Шляхи євроінтеграції Донеччини». Участь у обговореннях взяли очільник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, Координатор проектів ОБСЄ в Україні – посол Вайдотас Верба, менеджер з комунікацій Представництва ЄС в Україні Марті Лутсар та Генеральний консул Німеччини Вольфганг Мьоссінгер.

Під час урочистого відкриття заходу Павло Жебрівський звернувся до учасників з вітальним словом. Він наголосив, що сьогоднішній день повинен стати відправною точкою для того, щоб забути про неприємні події минулого. «Дуже позитивно, що ми сьогодні думаємо не лише про погане, а дивимось у майбутнє. А наше майбутнє спільне із ЄС – світле та заможне», – підкреслив він.

Учасники форуму обговорюють проекти з розвитку малого та середнього бізнесу, діляться досвідом, розглядають можливі шляхи розвитку задумів зі створення невеликих підприємств з урахуванням європейських стандартів якості. Програма обговорень насичена дискусіями та роботою у секціях. Для зручності учасників у приміщеннях працюють електронні панелі.

Також у центрі міста працює великий ярмарок, на якому представлені національні страви країн ЄС та презентовані найпопулярніші туристичні маршрути.

Окрім цього сьогодні у Покровську за допомогою повітряних зміїв запустили у небо найбільший прапор ЄС розміром 850 квадратних метрів. Цей факт був зареєстрований представниками Книги рекордів України.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *