Прес-центр штабу АТОЗведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 22 травня 2016 року:Ситуація

Прес-центр штабу АТО

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину
22 травня 2016 року:
Ситуація у зоні проведення АТО залишається складною. Бойовики незаконних збройних формувань продовжують обстрілювати українські підрозділи. З початку доби зафіксовано 18 випадків застосування противником зброї.

Після нічних обстрілів з важкої артилерії противник й далі веде вогонь по укріпленнях ЗС України в районі Авдіївки. Впродовж дня бандити там декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.
По позиціях поблизу Невельського та Красногорівки проросійські бойовики били з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, а також з озброєння БМП
На Маріупольському напрямку противник обстрілював опорні пункти сил АТО у Широкиному з великокаліберних кулеметів. По українських воїнах, які боронять Тарамчук, вів вогонь ворожий снайпер.
На Луганщині неподалік Новозванівки наші позиції також обстрілював снайпер противника. На тому ж напрямку під ворожими обстрілами з гранатометів опинились опорні пункти українських підрозділів неподалік Сокольників та Жовтого.
На приморському напрямку зафіксовано прольот розвідувального БПЛА противника, який прямував з території РФ.

https://youtu.be/jv-EpaUgxjU
https://www.facebook.com/ato.news/posts/1209622492381..1:11

1 переглядРечник АТО Антон Миронович. Дайджест подій 22.05.2016 вечір.

1:11

1 переглядРечник АТО Антон Миронович. Дайджест подій 22.05.2016 вечір.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *