93-тя ОМБрЗрада навколо насОстаннім часом палкі бійці «диванної сотні» та інші зрадознавці активізувалися у

93-тя ОМБр

Зрада навколо нас

Останнім часом палкі бійці «диванної сотні» та інші зрадознавці активізувалися у віртуальному просторі, критикуючи Збройні Сили України.

Не маючи реальних знань, вмінь і сил виконувати амбітні, складні та небезпечні задачі у реальності, ці персонажі голосять у мережі про те що все пропало, навколо зрада і всіх зливають.
Будь-який крок активно коментується експертами «з широкого кола питань» виключно у негативному контексті: бригада виконує бойові завдання – не міняють людей на передку, вирушає бригада на відновлення боєздатності чи навчання – марнотратство і оголення фронту, видається нова форма – погана і не така як треба, облаштовується побут у таборі – не цим має займатися солдат.

Так прийдіть і станьте до строю, покажіть як це робиться власним прикладом.

Агов! Де ж ви?

У той час коли країна переживає переломний період, а нація консолідується навколо перемоги, нас підштовхують власними руками зруйнувати здобуте – підривати імідж Збройних Сил, дискредитувати службу за контрактом та сіяти розбрат. Не розуміючи, що репост красного слівця від фрілансера чи чергової псевдо сенсації – це подарунок для ворожої пропаганди. Розголошення у мережі ненавмисно, або ж гірше – за винагороду, закритої інформації щодо дислокації, керівного складу, планів поточних та майбутніх дій військових частин воюючої країни це взагалі що?

Мотивація співців зради полягає не у конструктивній критиці для покращення ситуації чи впровадження корисних інновацій, мотивація полягає у поширені теми зради заради зради – зради яку ніхто не бачив, але усіх зливають, а патріотів вже всіх пересаджали.
Десь недопрацьовує СБУ раз стільки «патріотів» розмірковують у соцмережах «про долю батьківщини» з комфортної висоти власного дивану, а не шиють зручну і теплу форму, тривалий термін харчуючись і споживаючи комунальні послуги за державний кошт.
Успіх приходить до сміливих та наполегливих. Наш караван рушить до Перемоги і честі стати її частиною гідний не кожен.
А Зрада – вона така зрада…

З повагою до всіх, керівництво 93 ОМБр
Давайте разом пам’ятати, що Україна понад усе!
https://www.facebook.com/373736899489773/photos/a.374..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *