Потяг єднання України «Труханівська Січ» відвідав місто Рубіжне У неділю, 22 …

Потяг єднання України «Труханівська Січ» відвідав місто Рубіжне

У неділю, 22 травня, місто Рубіжне відвідав «Потяг єднання України «Труханівська Січ». На залізничному вокзалі міста в урочистій обстановці під супровід духового оркестру військових об’єднану команду волонтерів, освітян, журналістів, документалістів, митців, громадських діячів, військовослужбовців зустрічали заступник голови обласної державної адміністрації Роман Косинський, секретар Рубіжанської міської ради Віктор Соловйов, учнівська та студентська молодь, громадськість міста.
Роман Косинський передав вітання від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза і подякував об’єднаній творчій команді волонтерів за їх ініціативу, спрямовану на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави. У свою чергу, Віктор Соловйов привітав гостей на рубіжанській землі та побажав плідної роботи в рамках запланованих культурних і творчих заходів, повідомляє Рубіжанська міська рада.
Гостей зустрічали з хлібом і сіллю, а потім всі разом заспівали Гімн України.
Протягом дня творчі й аматорські колективи виступали на двох площадках: РІПТі та сквері південної частини міста.
У рамках Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» відбулися різноманітні заходи: мистецькі акції, лекції, майстер-класи та фестивалі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *