«Фантом» затримав громадянина, який намагався провести гаманці, зубну пасту …

«Фантом» затримав громадянина, який намагався провести гаманці, зубну пасту та готівку на окуповану територію

Учора, 23 травня, в районі м. Золоте-4 Попаснянського району спецпідрозділ «Фантом» ДФС України спільно з розвідниками 10-ї окремої механізованої бригади запобігли незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування.
Бійцями було затримано громадянина 1970 року народження, який проживає у м. Кіровську (непідконтрольне українській владі). Він намагався пронести на окуповану територію галантерейні товари: гаманці, предмети чоловічої гігієни, зубні пасти та готівку у сумі 28 900 грн і 14 банківських карток.
«У нього було також знайдено свідоцтво на підприємницьку діяльність, що було видано так званим «Міністерством юстиції ЛНР». Даного громадянина допитано та затримано. Матеріали по справі будуть передані до Управління СБУ в Луганській області, – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. – Боротьба з контрабандою у Луганській області триває. На своїй посаді я зроблю все можливе, щоб зменшити і викорінити це явище з терен Луганщини».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *