Генеральний штаб ЗСУ На Дніпропетровщині тривають батальйоно-тактичні навчання військовослужбовців 25 окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних

Генеральний штаб ЗСУ

На Дніпропетровщині тривають батальйоно-тактичні навчання військовослужбовців 25 окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних десантних військ.
За елементами виконання практичних завдань спостерігає Командувач ВДВ генерал-майор Михайло Забродський.

В ході навчання особовий склад здійснив висування у визначений район та розпочав проведення рейдових дії у тилу умовного противника, мета яких – дезорганізація системи управління, знищення артилерійських підрозділів для забезпечення проведення контрнаступу основних сил.
Розпочався бойовий захід із висування воїнів-десантників до водної перешкоди та захоплення мосту, для форсування та захоплення якого висувається передовий загін, здійснюється без парашутне десантування за допомогою "Адаптер-М1" на міст через річку.
«Крилаті піхотинці» захоплюють об’єкт, забезпечивши прохід передового загону на ділянку форсування водної перешкоди.
З проходом через міст, передовий загін здійснює форсування річки та захоплює плацдарм на протилежному березі, головні сили рейдового загону здійснюють форсування водної перешкоди.
Провівши дорозвідку маршрутів висування, розташування противника в смузі ведення рейдових дій десантники здійснили висування та розгортання в бойовий порядок. В ході виконання бойових стрільб знищенні різноманітні цілі умовного противника.

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/600322..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *