Українці готуються провести найбільший мовний урок у світі

28 травня, у 55 населених пунктах України о 13:00 проведуть одночасний урок англійської мови, який може стати рекордом у знаменитій книзі Гіннеса.

Заняття проведуть на підтримку Року англійської мови в Україні, передає УП.Життя.Подію проводять за ініціативою організації Go Global у співпраці з Посольством США та Американським домом у Києві.

Спроба світового рекорду буде наживо транслюватися у мережі на веб-сайті. Урок триватиме 35 хвилин. Заняття пройдуть просто неба одночасно у багатьох містах. Головними майданчиками стануть Софійська площа у Києві і площа навпроти Театру опери та балету у Львові.

Наразі світовий рекорд у категорії “Найбільший мовний урок” включає 6287 учасників. Щоб перемогти, українське заняття має зібрати 9 тисяч учасників.

Щоб дізнатись, як взяти участь у заході, організувати приміщення для нього або знайти найближче місце проведення, можна завітати на Facebook-сторінку заходу чи на сайт. У Києві урок відбудеться в офісі Британської Ради.

Захід має хештег  #UAspeakingEnglish. Під час уроку проведуть конкурси “Найстарший учасник”, “Наймолодший учасник”, “Найкраще фото”, “Найбільш творче використання логотипу Україна Speaking”, “Найбільш незвичайне приміщення” і “Найбільше приміщення за межами Львова”.

Нагадаємо, діаспора допомагатиме українським дітям вивчати англійську. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *