(ВІДЕО) На Луганщині затримали вантаж на 1,5 мільйона гривень, який порушники планували доставити на непідконтрольну територію

Прикордонники Луганського загону у тісній співпраці з СБУ реалізовуючи отриману інформацію затримали вантаж вартістю близько 1,5 мільйона гривень.

Інформацію про підготовку до правопорушення, під час якого буде здійснюватися переміщення товарів, отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби. Здійснюючи перевірку правоохоронці організували спостереження за відділенням одного з поштових перевізників, що знаходиться в населеному пункті Мілове. Зокрема, було зафіксовано завантаження великої кількості товару в вантажний автомобіль «ЗІЛ», який в подальшому в супроводі легкового автомобіля прослідував в напрямку н.п. Станично-Луганське.

Вже під час руху транспортного засобу правоохоронці зупинили його на одному з контрольних постів. У ході огляду було встановлено, що громадянин України здійснював переміщення товарів, серед яких водяні насоси та шкарпетки. Товаро-супровідних документів на вантаж не було. Крім того, за попередньою інформацією товар в подальшому планували доставити до лінії розмежування для незаконного переправлення на територію в Луганській області, що тимчасово непідконтрольна українській владі. Триває перевірка. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *