Свято «Останнього дзвоника» в Дружківському дитячому будинку-інтернаті системи соціального захисту населення області

В системі соціального захисту населення області функціонує Дружківський дитячий будинок-інтернат для проживання дітей з вадами фізичного, розумового та психічного розвитку.

В дитячому будинку-інтернаті для вихованців створено корекційно-розвиваюче середовище: діти навчаються читати, писати, рахувати, пізнавати навколишній світ. Педагогічним колективом дитячого будинку-інтернату активно впроваджуються нові форми навчання із застосуванням інформаційних технологій, створені та постійно оновлюються бібліотеки дитячих комп’ютерних розвиваючих ігор, кімнати сенсомоторного розвитку, вихованці опановують нові види декоративно-прикладної творчості.

Із року в рік в нашій країні підтримується добра традиція відзначати завершення навчального року Останнім дзвоником. 26 травня 2016 року свято Останнього дзвоника відбулося і в дитячому будинку-інтернаті.

Розпочалося свято з урочистої лінійки та привітання директора дитячого будинку-інтернату з успішним закінченням навчального року. За прагнення до знань, наполегливість, досягнення в навчанні та творчості кращих учнів закладу нагородили  почесними грамотами. На свято до дітей завітали улюблені персонажі Професор, Знайка та Незнайка, які розважали дітей веселими конкурсами та  іграми. Вихованці  із задоволенням співали, танцювали, відгадували загадки, намагалися показати все, чому навчилися протягом навчального року.

А наприкінці свята  урочисто пролунав останній дзвоник, який сповістив про початок канікул!

За інформацією Департаменту соціального захисту населення ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *