(Відео)У Донецькому загоні пройшли урочистості з нагоди святкування Дня прикордонника

   В управлінні Донецького загону пройшли урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. У ньому взяли участь військовослужбовці двох частин-загону Морської охорони та Донецького прикордонного загону. Привітати “зелених беретів” прийшли представники обласної та міської влади, керівник ОТУ “Маріуполь”, начальник СБУ в Донецькій області, начальник Донецької обласної поліції та інших взаємодіючих органів.
  Під музичний супровід оркестру військовослужбовцям Донецького загону та загону Морської охорони вручили цінні подарунки, грамоти, подяки, відомчі відзнаки та медалі.
  “Прикордонники завжди відрізнялися такими рисами, як честь, гідність, дисципліна. Але сьогодні, в цей день, ми не повинні забувати й тих, хто ціною власного життя виступив на захист національних інтересів та збереження суверенітету нашої держави”,-зазначив начальник Донецького прикордонного загону полковник Андрій Ігнатьєв.
  Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять побратимів, які вже ніколи не стануть в стрій стражів рубежу.
  Як наголосив, заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Віктор Ремський:”Ми віримо, що і на воді, і на суші ви захистите нашу державу. Особливо Маріуполь, який вже став символом України в обороні та боротьбі з агресором”.
   Після завершення урочистостей прикордонники не стримували емоцій та активно ділились враженнями від отриманих нагород.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *