Глава УГКЦ прибув із візитом до Чикаго

Блаженніший Святослав спільно з членами Постійного Синоду Української Греко-Католицької Церкви прибув до Чикаго, де відбувається чергова сесія Синоду, повідомляє VIDIA із посиланням на Секретаріат Синоду Єпископів УГКЦ.

В аеропорту архиєреїв зустрічали представники духовенства місцевих греко-католицьких громад, діти і молодь.

Традиція проводити сесії Постійного Синоду в різних єпархіях УГКЦ існує впродовж багатьох років. “Перебування представників Синоду Єпископів на чолі з Предстоятелем Церкви завжди стає нагодою взаємного пізнання, спільної молитви та обміну духовним і душпастирським досвідом”, – ідеться у повідомленні.

“Сподіваємося, що Постійний Синод своєю присутністю і своїми порадами та рішеннями допоможе нам ще краще виконувати нашу місію в Сполучених Штатах і обіцяємо супроводжувати ваші засідання нашою молитвою”, – сказав, звертаючись до прибулих гостей, отець Михайло Кузьма, канцлер Чиказької єпархії.

Ця сесія Постійного Синоду буде присвячена підготовці найближчого Синоду Єпископів УГКЦ, а також розгляду актуальних питань церковного життя і суспільного служіння церкви за межами України.

Нагадаємо, син українських емігрантів переїхав з Парагваю до України, аби стати священиком. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *