Стоденний велопробіг українців Європою подолав першу десятку міст

Учасники навколо європейського велопробігу загальною довжиною у 10 тисяч кілометрів відвідали першу десятку міст. У неділю, 29 травня, вони завітали до Берліна, повідомляє VIDIA.

Фотографії українських велосипедистів у німецькій столиці були оприлюднені на Facebook-сторінці Посольства України у Берліні.

Велопробіг «Українці у Європі» стартував 15 травня зі Львова. За трохи більше ніж 100 днів його учасники планують відвідати 16 європейських країн. Наразі, окрім Львова та Берліна, вони уже побували у Замосці, Любліні, Гарволині, Варшаві, Лодзі, Остшешуві, Вроцлаві, Трутнові, Празі, Дрездені, Луккау.  Наступна зупинка — Гарделеген.

Завершиться велопробіг 24 серпня у Одесі.

Його організатори та учасники ставлять собі за завдання: підтримку тих, хто постраждав в результаті війни на Донбасі, привертання уваги української та світової спільноти до проблеми реабілітації ветеранів АТО, вирішення конкретних проблем: придбання необхідного медичного обладнання, реабілітація поранених та допомога сім’ям загиблих, збір коштів на вище вказані цілі; відновлення довіри населення до благодійності, а також покращення іміджу та впізнаваності України в Європі.

Нагадаємо, марафонці у Чикаго підтримали українських військових.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *