Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. 

Учора з боку непідконтрольної території бойовики здійснили обстріл по позиціях контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця-Луганська». Обстріл вівся з 82-мм мінометів, АГС та стрілецької зброї. Постраждалих серед прикордонників немає.

Учора в районі проведення АТО було виявлено 6 безпілотних літальних апаратів, які бойовики використовували для розвідки.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Мар’їнка»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 автомобілі з вантажем продуктів харчування вагою близько однієї тонни. Автівки прямували до неконтрольованої території. Конфіскат   вартістю  35 тисяч гривень та транспортні засоби передали представникам зведеної мобільної групи.

Ще два транспортні засоби, які перевозили електроприлади та будівельні матеріали до неконтрольованої території, прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили у контрольних пунктах в’їзду-виїзду  «Новотроїцьке»  та «Гнутове». Вантажі вартістю понад 50 тисяч гривень вилучили.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *