Юрій Гарбуз: «Зараз вкрай важливо розповідати про хороші новини та …

Юрій Гарбуз: «Зараз вкрай важливо розповідати про хороші новини та позитивні події, які, не зважаючи ні на що, відбуваються на Луганщині, доносити до мешканців області правдиву неупереджену інформацію»

Сьогодні, 3 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь в урочистій церемонії нагородження представників засобів масової інформації, присвяченій Дню журналіста.
Звертаючись із привітанням до присутніх, він наголосив: «Ми живемо в інформаційному світі в час сучасних інформаційних технологій, тому жодна людина не лягає спати не дізнавшись про новини. Ваша професія дуже важлива. Хочу зауважити, що зараз вкрай необхідно розповідати про хороші новини та позитивні події, які, не зважаючи ні на що, відбуваються на Луганщині, доносити до мешканців області правдиву неупереджену інформацію. Впевнений, що в Луганську буде знову Український Прапор, а Луганщина була, є і буде єдиною, невід’ємною частиною України».
Також Юрій Гарбуз побажав журналістам здійснення всі творчих задумів та ідей, здоров’я і благополуччя та особисто вручив їм обласні відзнаки.
Зокрема, почесну відзнаку «За розвиток регіону» отримав Нощенко Сергій Юрійович – заступник директора виконавчого по телебаченню філії Національної телекомпанії України «Луганська регіональна дирекція»
Почесною грамотою та листом подяки обласної державної адміністрації були нагороджені представники державної інформаційної агенції «Укрінформ», філії Національної телекомпанії України «Луганська регіональна дирекція», ТОВ НТРК «ІРТА», телеканалу «Еспресо», КП «Редакція міської суспільно-політичної газети «Сєвєродонецькі вісті», газети «Огни Северодонецка», Сєвєродонецької міської первинної організації Національної спілки журналістів України, Сєвєродонецької міської організації ветеранів України, Луганського єпархіального управління Української православної Церкви Київського Патріархату, Луганського єпархіального управління Української православної Церкви.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *