(Фото)Прикордонники Донецького загону завершили проведення моніторингу громадської думки

   Протягом двох тижнів прикордонники проводили експрес-опитування громадян, які перетинають лінію зіткнення на КПВВ “Новотроїцьке” та “Гнутове”. Метою анонімного анкетування було виявлення прогалин в роботі та рівня задоволення чи навпаки незадоволення роботою прикордонників на даних КПВВ.
   За результатами анкетування 85 % громадян, які перетинають лінію зіткнення висловили задоволення роботою стражів рубежу даного КПВВ. Дещо більший відсоток склав на КПВВ “Гнутове”. 87 % осіб висловили позитивну думку стосовно роботи прикордонників. Серед анкет, які були зібрані прозвучали пропозиції стосовно покращення умов для перетинаючих у пішому порядку-установлення лавок та накриття від погодніх умов.
   Сама ж анкета складалась з семи чітко сформульованих запитань з чотирма варіантами відповідей та восьмого з побажаннями-зауваженнями прикордонникам КПВВ. Анкети були розроблені українською та російською мовами. Роздавались в однаковій кількості на в’їзному та виїзному напрямках.
   Також, протягом цього тижня дане експрес-опитування буде проведено у порту м. Маріуполь з капітанами суден.  Основним завданням анкетування є не не тільки оцінити рівень роботи прикордонників, але й виявити та протидіяти протиправній діяльності, так як одне із запитань, що міститься в анкеті є:”Чи вимагали у Вас прикордонники кошти за сприяння в перетині лінії зіткнення у цьому КПВВ? “.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *