Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула передав у загін водолазної підготовки Центру розмінування комплекти

Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула передав у загін водолазної підготовки Центру розмінування комплекти сучасного водолазного спорядження
Сьогодні, 7 червня, відомий шоумен і волонтер Сергій Притула відвідав Центр розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що на Хмельниччині.

Дізнавшись про те, що в Центрі розмінування нещодавно був створений окремий підрозділ підготовки водолазів, Сергій одразу зголосився допомогти. Таким чином загін водолазної підготовки поповнився двома комплектами сучасного водолазного спорядження, яке буде використовуватися під час підготовки фахівців, а також у ході виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Загальна вартість переданого майна складає близько 5 тисяч американських доларів.

Начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков подякував Сергію Притулі за надану допомогу, та запевнив, що придбане для потреб Центру майно дасть змогу покращити процес підготовки водолазів, зміцнить їх фаховий та професійний рівень, адже незабаром на базі Центру розмінування розпочнуться Центральні збори з командирами водолазних підрозділів Збройних Сил України.

Також відомого гостя було ознайомлено з навчально-матеріальною технічною базою Центру розмінування, системою підготовки саперів, водолазів та кінологів.

На останок Сергій Притула пообіцяв й надалі допомагати військовим саперам.
http://www.mil.gov.ua/news/2016/06/07/vidomij-shoumen..


Посилання
www.mil.gov.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *