Iryna GerashchenkoДва тижні тому, під час обговорення звільнення Надіі Савченко , один колишній регіонал,

Iryna Gerashchenko
Два тижні тому, під час обговорення звільнення Надіі Савченко , один колишній регіонал, а нині ОБлоківець в ефірі одного з телеканалів звернувся до мене з таким запитанням: " От ви говорите про гуманізм, а тим часом в одеській в'язниці утримується жінка, що народила дитину, і іі не випускають". " Ви дуже обізнаний"- рявкнула я.
" Ви дуже "чемна"- промямлив він… Не можна так палитися , пане з ОБ, бо … Звичайно, вже тоді ми вели роботу по звільненню Солошенка і Афанасьєва і знали, що Москва цікавиться не так своїми громадянами, як " своїми людьми"… СБУ вже давно викрило причетність певних осіб до спроб створити так звану "Бесарабську народну республіку", і можна тільки подякувати Службі безпеки, що зупинила це вогнище інсіпорованого ззовні сепаратизму на Півдні. Москва цікавиться причетними до " БНР" – і це красномовно і показово, і все зрозуміло, правда ж?
Депутати від " опозиції" паляться в прямому ефірі, вболіваючи за далеко не безневинних панянок. І якщо говорити про реалії, то вони такі: РФ була зацікавлена саме в певних громадянах, і це ,як на мене, підтверджує російський слід в певних українських трагічних подіях…. . І украінська влада пішла на компроміс, аби звільнити двох украінців, що іх катували в російських тюрмах. Президент Порошенко підписав акт помилування , задля звільнення Солошенка і Афанасьєва. Ця операція готувалася кілька місяців, до речі … І якщо говорити про переміщену в РФ жінку, то це був дійсно акт гуманізму, іі новонароджена дитина потребує серйозної медичної уваги і я щиро бажаю дитині здоров'я. І ще – як же так зробити, щоб ті, хто так далеко від всіх процесів звільнення заручників, утримувалися від коментарів і анонсів, зливів інформаціі і розлогих заяв? Бо це реально шкодить. Тим часом ми продовжуємо працювати над звільненням заручників. Завтра – Мінськ і боротьба за наших хлопців на окупованих територіях.
https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko/posts/102..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *