Щодо обстановки в зоні проведення АТО та адміністративній межі з ТОТ АР Крим

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону виявили 4 російських вертольоти, які здійснювали польоти над тимчасово окупованою територією АР Крим. Проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

В районі населеного пункту Золоте прикордонники Луганського загону зупинили транспортний засіб, який перевозив до неконтрольованої територією півтонни ковбасних виробів без відповідних документів. Вантаж вартістю понад 30 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

На Донеччині в районі населених пунктів Верхньоторецьке та Мар’їнка

зведеними мобільними групами зупинено два автомобіля з вантажем дитячих товарів та автозапчастин, які прямували до неконтрольованої території.

Ще одну автівку з вантажем товарів народного споживання, яка прямувала до неконтрольованої території з порушеннями, зупинили у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби. Конфіскат вартістю майже 17 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідували 7 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили будівельні матеріали та медичне обладнання загальною вагою 135 тонн.

 

 

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *