(Відео) Радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк відвідав КПВВ на Донеччині

   Радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк прибув з робочим візитом в зону АТО, де відвідав КПВВ “Гнутове”, “Новотроїцьке” та “Мар’їнку”. Також Зорян Несторович навідав роту спецпризначення Полку патрульної служби поліці оперативного призначення “Київ” у Авдіївці та підрозділ Нацполіції особливого призначення “Харків” у Мар’їнці.
   Разом з першим заступником начальника Східного регіонального управління полковником Ігорем Левадним, начальником Донецького та Краматорського прикордонних загонів оглянули місця несення служби прикордонників на передовій, порядок здійснення пропускних операцій. Як зазначив радник Міністра:”З боку української сторони, КПВВ забезпечені усім необхідним. Крім того, чітко організовано трансфер з “нуля” до КПВВ для тих громадлян, що пересуваються пішим ходом. Насправді, роботу організовано на високому рівні. Є чітка взаємодія з підрозділами Нацполіції, СБУ та ДФС”.
   “Ми в свою чергу докладаємо максимум зусиль аби зробити перетин лінії зіткнення для громадян найбільш комфортним. На сьогодні через КПВВ, які функціонують ми пропускаємо близько 30 тисяч осіб. Потік збільшився з різних причин. Головні з них-це туристичний сезон та вступ абітурієнтів до навчальних закладів. Ми здійснюємо пропуск безперешкодно і без затримок“-зазначив  перший заступник начальника Східного регіонального управління полковник Ігор Левадний.
   Вже 15 червня Зорян Несторович проведе в Маріуполі брифінг стосовно результатів роботи.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *