Військовослужбовці Збройних сил України проводять випробування 14 типів новітніх безпілотних літальних апаратів, щоб прийняти

Військовослужбовці Збройних сил України проводять випробування 14 типів новітніх безпілотних літальних апаратів, щоб прийняти найкращі з них на озброєння.

Про це Громадському повідомив керівник підрозділу інформаційно-психологічних операцій Генерального штабу Анатолій Кравчук.

«На сьогодні вже є 14 типів БПЛА, які вітчизняний виробник пропонує Збройним силам України для використання. Йде випробування цих зразків, щоб відібрати саме ті, які підходять для наших потреб», — сказав Кравчук.

Також він пояснив, що технічне завдання для розробки та виготовлення безпілотників надає не Генштаб, а виключно Міністерство оборони. «Генштаб просто вивчає, які саме параметри потрібно, інші моменти, і передає ці дані в Міноборони».

Раніше сьогодні координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що через пізню розробку Генштабом технічного завдання для оперативно-тактичних і стратегічних безпілотників, «їх виробництво не могло запуститися цілий рік».

Нагадаємо, у березні 2016 в Київському політехнічному інституті представили новітні розробки безпілотників та озброєння.
http://hromadske.ua/posts/ukrainski-viiskovi-vyprobov..

hromadske.ua

Українські військові випробовують 14 типів новітніх безпілотників

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *