Денис ПятигорецЦе фєєрічно!!!Без емоцій. Тільки факти та цитати.14 червня. Садовий дає інтерв’ю УП: –

Денис Пятигорец

Це фєєрічно!!!
Без емоцій. Тільки факти та цитати.
14 червня. Садовий дає інтерв’ю УП:

– Ви не вважаєте, що самі собі нашкодили, коли закликали правоохоронців пильно охороняти Ратушу в день запланованого вашого звіту у міській раді. Картинка з Ратуші, доступ до якої за вашої каденції завжди був відкритий, виглядала гнітюче.
– Я сам від цього був шокований. Напередодні увечері я отримав інформацію від спеціальних служб, що буде спроба захоплення Ратуші і спроби зірвати сесію.
Я написав стандартного листа керівнику обласної поліції, керівнику СБУ, прокурору, губернатору: "Прошу вас забезпечити порядок". Адже я не маю в підпорядкуванні міліції, спеціальних служб, як я мав вчинити?
І коли ранком приходжу і бачу, що стоять якісь невідомі спецзагони, то кажу: "Хлопці, швиденько їдьте звідси. А то ще й десантні війська сюди підтягнуть".
– Тобто ви не кликали Нацгвардію?
– Та боронь Боже, яка Нацгвардія! Я знаю, що у деяких містах, зокрема, у Вінниці, в охороні мерії присутня Нацгвардія, але це двоє чи троє осіб.
Після обіду того дня мені зателефонував президент і сказав, що це він дав команду керівнику Національної гвардії України максимально захистити Львівську міськраду. І я був здивований тим, що Нацгвардія у нас, виявляється, підпорядковується президенту.
ТОБТО ЗАФІКСУЙТЕ ОСНОВНІ МЕСЕДЖІ САДОВОГО
1. Був шокований, коли побачив Нацгвардію;
2. Просив, щоб Нацгвардія швидко забралася з Ратуші;
3. Не викликав Нацгвардію;
4. Звинуватив у появі Нацгвардії Президента.
Йдемо далі:
14 червня. Аваков каже: «…городской голова обращался с соответствующей просьбой (выделении подразделений Нацгвардии для охраны горсовета – прим.) ко мне накануне в телефонном режиме. Я, изучив ситуацию, в ответ на просьбу Садового, и с учетом оперативной обстановки принял решение о привлечении к охране Львовской ратуши кроме полиции подразделений Нацгвардии. Дал соответствующие распоряжения».
Пізніше Геращенко публікує документ, підписаний Садовим, де мер Львова просить про Нацгвардію для охорони сесії міської ради, яка має відбутися 09.06.2016. Лист дотований 08.06.2016 і там є підпис Садового.
ЗАФІКСУЙТЕ
1. Садовий сам звернувся до Авакова по Нацгвардію і Аваков йому пообіцяв прислати бійців.
2. Садовий продублював своє прохання офіційним листом, який дотовано 08.06.2016.
3. Охороняти Садовий просив сесію міськради, яка мала пройти вранці!!! 09.06.2016. Вранці!
Тобто Геращенко та Аваков фактично упіймали Садового на брехні. Вони довели, що він сам просив про Нацгвардію. Причому довели це документально. І що Нацгвардію прислав Аваков, а не Порошенко. І Садовий знав, що Нацгвардію прислав Аваков, бо сам його про це просив. Тому фраза Садового: «я був здивований тим, що Нацгвардія у нас, виявляється, підпорядковується президенту» це свідома спроба вдарити по іміджу Порошенка.
Але це ще не все!
Сьогодні о 14:12 Садовий публікує на своїй сторінці у ФБ виправдання на викриття Авакова та Геращенко. В своєму пості Садовий пише:
«Лист до Авакова з проханням про забезпечення охорони Ратуші силами Нацгвардії я скерував (УВАГА) 9 червня о 13:56 (доказ на фото-скріншот з поштової програми Outlook). Тобто вже ПІСЛЯ всіх подій в Львівській міській раді.»
І одразу виникає кілька запитань:
1. Навіщо підписувати лист 8 червня, а відправляти 9 червня?
2. Ну ок. В канцелярії помилилися і написали 8, а насправді було 9 червня. Але в цьому листі ви просите Нацгвардію, щоб забезпечити порядок під час сесії!!! Сесії, яка починається вранці! А тепер ви говорите, що лист відправили вже після всіх подій в міськраді о 13:56. Де логіка? Навіщо просити про охорону для заходу, який вже відбувся?
3. В інтерв’ю УП ви сказали, що прийшли вранці в міськраду, побачили Нацгвардію, були шоковані їх присутністю та попросили їх піти з ратуші.(цитату читайте вище). Так нафіга ж ви відразу після цього почали писати листа Авакову, що він прислав Нацгвардію в ратушу?
4. Ну і останнє запитання – навіщо ви самі себе зариваєте? АСТАНАВІТЄСЬ!

https://www.facebook.com/denis.pyatigorets/posts/1020..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *