ДП «АНТОНОВ» ОБЛАДНАЄ ЛІТАКИ «АН» СУЧАСНИМИ КОМПЛЕКТУЮЧИМИ ВИРОБНИЦТВА CMC ELECTRONICS, КАНАДАВ рамках реалізації програми

ДП «АНТОНОВ» ОБЛАДНАЄ ЛІТАКИ «АН» СУЧАСНИМИ КОМПЛЕКТУЮЧИМИ ВИРОБНИЦТВА CMC ELECTRONICS, КАНАДА

В рамках реалізації програми імортозаміни, ДП «Антонов» уклав контракти з інтернаціональною корпорацією Esterline CMC Electronics, Канада, щодо постачання обладнання, зокрема, систем екранної індикації, автопілота та навігаційного обчислювача для встановлення на реактивні літаки сімейства Ан-148/Ан-158/Ан-178. Відповідно до цього договору, обладнання виробництва CMC Electronics, адаптоване для використання на літаках «Антонов», буде сертифіковано цією компанією в Transport Canada відповідно до західних стандартів та норм. Це є дуже важливим фактором для забезпечення подальшої сертифікації за європейськими нормами літака в цілому.
CMC Electronics також постачатиме обладнання в рамках модернізації літаків сімейства Ан-124-100 авіатранспортного підрозділу ДП «Антонов» — авіакомпанії «Авіалінії Антонова». Встановлення цих сертифікованих комплектуючих забезпечить «Русланам» можливість виконувати польоти за сучасними та перспективними навігаційними специфікаціями.

https://www.facebook.com/antonov.company.ua/photos/a…

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *