Діти Донецької області відправилися на оздоровлення та відпочинок до Київщини та Одещини

На базі санаторно-курортного комплексу «Пуща Озерна», в одному з заповідних куточків Києва – Пущі Водиці,  розпочато роботу «Міжнародного дитячого центру «Артек».  Для участі у І тематичній зміні «Під прапором гідності» до дитячого центру від Донецької області направились 26 дітей. Ціль зміни – презентація нового формату Міжнародного дитячого центру «Артек». 

Головним заходом зміни стане велике свято «Артек назавжди!», яке представить шлях повернення центру на історичну батьківщину, об’єднання усіх українців, артеківців навколо благородної мети виховання справжніх патріотів. Зміна триватиме 21 день, з 22 червня  до 12 липня 2016 року. Наступна – планується з 16 липня.

Також, в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Автодорожник» (Одеська обл., смт. Сергіївка) розпочато І зміну для 333 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за рахунок коштів обласного бюджету. Протягом зміни діти спробують свої сили в художній самодіяльності, декоративно-ужитковому мистецтві, спортивних змаганнях, відвідають екскурсії та походи. Також дітей чекають оздоровчі та профілактичні заходи. Зміна триватиме до 9 липня 2016 року. Наступна – планується з 12 липня.

ДП УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса)  прийняла на VІ тематичну зміну «Творче літо» 95 дітей від Донецької області. Під час відпочинку діти розвинуть  творчі здібності та покажуть свої таланти у театральному мистецтві. Зміна триватиме 21 день, з 21 червня до 11 липня 2016 року. Наступна – планується з 14 липня.

Додатково повідомляємо, що стосовно питань літнього оздоровлення дітей, батькам або особам, що їх замінюють, необхідно звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *