Колега Прінса розповіла, як він знепритомнів у літаку

Американська співачка Джудіт Гілл вперше розповіла про момент, коли Прінс знепритомнів у своєму приватному літаку. Це сталося за шість днів до його смерті.

На борту приватного літака перебували тоді троє пасажирів – Прінс, його протеже Джудіт Гілл і давній друг Кірк Джонсон.

За словами 31-річної співачки, вона розмовляла з Прінсом під час обіду, але раптом “його очі завмерли” і якби вона не дивилася у той момент на нього, то вирішила б, що він просто заснув.

“Я думала, що він помер, – розповіла співачка кореспонденту газети New York Times. – На борту літака ми не могли нічим йому допомогти”.

Гілл і Джонсон негайно сповістили про це пілота, який попросив про допомогу диспетчерів в Чикаго, і повідомили, що на борту – непритомна людина.

“Ми знали, що час швидко спливає; нам треба було сісти”, – розповіла Джудіт Гілл.

Літак екстрено сів у Іллінойсі, де на них уже чекала машина швидкої допомоги. Прінcу негайно зробили укол препарату “Наркан”, який часто використовують під час передозування опіатів.

За словами Гілл, до того моменту, коли машина з Прінcом прибула в лікарню, він уже прийшов до тями і реагував на звернені до нього слова.

Співачка залишалася з ним у лікарні протягом всієї ночі. Прінс, згадує вона, серйозно поставився до рекомендацій лікарів і казав, що хоче одужати.

У лікарні він розповідав: “Мені довелося боротися за життя. Я пам’ятаю, що чув ваші голоси здалеку і казав собі: йди за голосами, йди за голосами, повертайся у своє тіло, ти маєш це зробити!”.

“Він сказав, що це була найскладніша річ, яку він будь-коли робив – отак повернутися у своє тіло”, – додає Гілл.

Співачка, яка була бек-вокалісткою Майкла Джексона, Стіві Вандера та інших, знялася в оскароносному документальному фільмі про бек-вокалістів “За два кроки від слави” (Twenty Feet from Stardo).

З Прінсом вона співпрацювала з 2014 року і вважалася його протеже. Він був продюсером її першого альбому Back In Time, який вийшов минулого року.

Він хотів одужати

Гілл визнає, що хоча багато часу проводила у компанії Прінса, навіть не здогадувалася, що музикант відчував хронічний біль через те, що роками виступав у взутті на високих підборах.

“Він завжди швидко ходив. Ніколи не скаржився на біль, ніколи не показував, що йому важко або боляче. Ось чому ми всі були так вражені його раптовою смертю”, – розповіла Джудіт Гілл.

Зрештою співачка усвідомила, що у Прінcа проблеми зі здоров’ям і підняла тривогу. Сам Прінc хотів, щоб йому допомогли, каже вона.

Він звертався до нарколога і здавав аналізи у місцевого лікаря.

“І саме ця деталь крає мені серце, адже він намагався”, – сказала Джудіт Хілл.

Артиста знайшли мертвим у ліфті його маєтку в Міннесоті 21 квітня. Йому було 57 років.

За висновком судмедекспертів, Прінс помер від ненавмисного передозування болезаспокійливим препаратом фентанілом.

Let’s block ads! (Why?)

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *