Щодо обстановки в зоні проведення АТО

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники спільно із військовослужбовцями ЗСУ, не було. В зоні проведення АТО зафіксовано політ 3 безпілотних літальних апарати.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили  автомобіль з вантажем комплектуючих до комп’ютерної техніки та тютюновими виробами, який прямував до неконтрольованої території. Транспортний засіб разом з вантажем вартістю понад 40 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Ще одну автівку з вантажем автозапчастин, яка намагалась потрапити на неконтрольовану територію зведена мобільна група зупинила в районі населеного пункту Ясинувата, що на Донеччині. Вантаж вартістю близько 330 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили громадянина України, який прямуючи з неконтрольованої території перевозив медичний препарат з вмістом наркотичної  речовини. Чоловіка передали представникам Національної поліції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *