В Донецькій області з’явиться нове українське радіо

Регіональна філія Національної телекомпанії України 1 липня запускає радіостанцію «Голос Донбасу».

Обласне радіо на Донеччині не працювало понад два роки, відтоді, як його потужності були захоплені бойовиками. Через низку проблем до цього часу відновити мовлення не вдавалось, проте зараз спільні зусилля Державного комітету телебачення та радіомовлення, Міністерства інформаційної політики та Національної телекомпанії України дали змогу довести справу до кінця.

«Головне, що нарешті ми маємо змогу відновити радіомовлення. Так, не всі перепони подолано, одразу вийти на повноцінне FM-мовлення не вдається, і ми змушені починати на ультракоротких хвилях. Упевнений, що вже найближчим часом вся область зможе почути позивні «Голосу Донбасу» і в FM-діапазоні», – розповів директор виконавчий Донецької філії НТКУ Віктор Підлісний.

Радіостанція  «Голос Донбасу» працюватиме  в ефірі цілодобово. На її хвилях можна буде почути свіжі новини, інформаційно-аналітичні програми, бесіди з цікавими людьми, музичні програми тощо. Гостем студії вранці 1 липня стане голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Слухати оновлене обласне радіо можна буде на частоті 67,34 МГц, а також на сайті www.dotb.dn.ua.

Раніше відновила телевізійне мовлення обласне телебачення (тепер Донецька філія НТКУ). З 27 лютого 2015 року в ефірі Донецької області працює телеканал «До ТеБе».

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *