В Урзуфі пройшов молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство»

Вихідними в Урзуфі Мангушського району на узбережжі Азовського моря пройшов Всеукраїнський форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство» під девізом «Молодь – за мир!».

Участь у заході взяли лідери молодіжного руху та благодійних проектів, молоді політики Донеччини, а також  активна молодь Західної України.

Форум проводився з метою об’єднання молодих громадських діячів, представників органів місцевого самоврядування та влади з західних і східних регіонів країни, для розробки і реалізації нових можливостей міжрегіонального співробітництва в форматі «Схід і Захід разом».

Учасників очікували насичена робоча програма та цікаві дискусії. В рамках форуму обговорили Кодекс міжрегіонального молодіжного партнерства і підписали Меморандум про співпрацю між молоддю Сходу і Заходу країни.  

А на День молоді встановили рекорд України в масовому флешмобі у вишиванках. Основний меседж заходу – це декларація намірів про співпрацю, а також прояв позиції про те, що молодь виступає за мир! Понад 500 осіб, одягнувши вишиванки, вишикувалися так, що з висоти можна було прочитати фразу «Молодь за мир!». Розмір напису – 10 м у висоту і шириною 70 м. Рекорд був  зафіксований представниками Книги рекордів України.

За словами учасників форуму, діалог та обмін досвідом пройшов успішно, також вдалося розробити ефективні інструменти для подальшої співпраці у сфері молодіжної політики.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *