Сьогодні на зустрічі з представниками Спілки українських підприємців я …

Сьогодні на зустрічі з представниками Спілки українських підприємців я жартома сказав, що всі, хто будуть заважати бізнесу працювати, для мене і для нашого уряду є класовими ворогами.

І це дійсно так. Протягом десятиріч створювалась система, яка тиснула на бізнес і не давала йому розвиватись. Наше сьогоднішнє завдання – врешті-решт цю систему змінити. Перший крок у цьому напрямку ми уже робимо, відверто обговорюючи з бізнесом існуючі проблеми. За останній час я провів уже чимало зустрічей з представниками і вітчизняного, і міжнародного бізнесу. З кожної такої зустрічі ми виходимо з конкретними ідеями, які відразу йдуть в роботу для напрацювання урядових рішень.

Сьогодні ми також працюємо над інструментами, які дозволять мати постійний зворотній зв’язок і спільно напрацьовувати рішення щодо вирішення існуючих проблем. Мова йде зокрема про перезавантаження Ради підприємців при Кабінеті Міністрів, створення Офісу супроводу інвестицій при Прем’єр-міністрі тощо. Вважаю, що без налагодження постійного і продуктивного діалогу Уряду з підприємцями прискорення економічного розвитку неможливе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *