Український фотограф збирає гроші на видання фото-книги про Майдан

Український документальний фотограф Максим Дондюк, чиї фотографії з Майдану потрапляли у  у шорт-лист міжнародної премії The Prix Pictet, збирає кошти на видання своєї першої фото-книги  «Culture of the Confrontation», присвяченої Революції Гідності в Україні.

Краудфандингова кампанія стартувала сьогодні на міжнародній платформі Kickstarter. Необхідна сума — $35 000, повідомляє VIDIA.

«Із допомогою книги ми хочемо занурити вас у події революції, хочемо пробудити ваші найсильніші емоції й асоціації. Книга буде наповнена фотографіями, артефактами, відтвореною картою Майдану, вступними текстами, моїм інтерв’ю і т.д. Думаю, ‘Culture of the Confrontation’ буде цікава не тільки любителям фотографії, але і українцям, які живуть далеко від батьківщини. Книга буде маленькою частинкою Майдану у їхньому домі, якою вони зможуть поділитися зі своїми рідними і друзями», — так проанонсував книгу її автор Максим Дондюк.

Підтримати проект можна тут.

Збір коштів триватиме 30 днів. За умовами платформи, якщо проект не отримає заявленої суми, усі гроші повернуться жертводавцям.

Нагадаємо, українські механічні іграшки зібрали на Kickstarter $400 тисяч.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *