В Оnline-центрі Державної служби зайнятості для роботодавців – відкритий і всебічний доступ до інформації

Донецька обласна служба зайнятості впровадила в роботу Оnline-центр Державної служби зайнятості для роботодавців. Його впровадження було обумовлено викликом часу, для якого властиві такі елементи як мобільність та відкритий і всебічний доступ до інформації. Презентація новації відбулася на базі Артемівського міського центру зайнятості.

Оnline-центр оформлений в сучасному, інтерактивному та зручному для користувача форматі, який дуже змістовно і одночасно компактно концентрує в собі інформацію про послуги служби зайнятості, нові форми роботи, стан ринку праці, професійно-кваліфікаційний склад безробітних, що перебувають на обліку в центрі зайнятості, діяльність консультаційного пункту для підприємців, нормативну базу України, центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, та багато інших, корисних для роботодавців матеріалів.

Також, слід зазначити, що за допомогою Оnline-центру роботодавець має можливість заповнити звітність, що подається до служби зайнятості, та спрямувати листа за електронною адресою, скориставшись доступом до мережі.

Окремої уваги заслуговують такі нові форми роботи, запроваджені Донецьким обласним центром зайнятості, як відеорезюме та проведення SKYPE-переговорів, адже для регіонального ринку праці властиві віддаленість роботодавців від центру зайнятості та нерегулярне транспортне сполучення між населеними пунктами. Бахмутський район налічує 31 населений пункт, серед яких 24 сільські ради, 2 селищні ради та 5 міст.

За інформацією Донецького обласного центру зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *