(Відео)Концерт для прикордонників відбувся сьогодні на Донеччині

   Уже не вперше творчий гурт у складі подружжя Олени та Олександра Овсієнків дарує військовим у зоні АТО музичні композиції. Попри рутинність буденного життя знаходять час та можливість аби підтримати наших захисників.
   Сьогодні ж Олена та Олександр побували в гостях у прикордонників відділів прикордонної служби “Ялта” та “Сартана”. Етнічна музика, українські пісні одразу підбадьорили стражів рубежу вже з перших хвилин. “Зелені берети” радо аплодували та навіть підспівували відомі хіти. Концерт тривав більше години, а українська пісня лунала в кожному куточку ще довго потому.
   “Мене часто запитують чи не страшно їздити до хлопців в зону АТО, адже доводиться бувати як на третій лінії оборони так і на першій, другій…Відповідь завжди одна! Якби моя воля стояла б з нашими захисниками разом в окопі. Вони з автоматом, а я з українською піснею, щоб ворог чув здалеку і навіть не насмілювався підходити”-розповідає Олена.
   А найкращою нагородою для глядачів та учасників концерту стало спільне фото на згадку, щирі посмішки, гучні оплески та по літньому гарний настрій.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *