Заступник голови обласної держадміністрації Ольга Лішик зустрілася з …

Заступник голови обласної держадміністрації Ольга Лішик зустрілася з представниками Академії доброго урядування та підвищення компетентності в Європі AGREE.
До складу делегації увійшли Професор Доктор Екарт Штратеншульте – директор Академії та Марія Майструк – проектний асистент.

У ході зустрічі Пан Штратеншульте розповів, що за ініціативи Міністерства закордонних справ Німеччини Європейська Академія Берліну проводить ряд семінарів для українських держслужбовців органів державної влади та місцевого самоврядування на тему «Добре урядування». Проект «Академія доброго урядування та підвищення компетентності в Європі» (AGREE) має за мету сприяти обміну новітнім досвідом та підтримувати Україну в трансформаційних процесах.

Він зазначив, що завдяки даному курсу учасники мають можливість налагодити контакт з німецькими адміністраціями та державними органами, а також отримати та систематизувати нові знання щодо всіх аспектів ефективного управління.

Під час зустрічі обговорювалася можливість залучення співробітників Луганської облдержадміністрації до семінарів в Академії доброго урядування та підвищення компетентності в Європі (AGREE) та була досягнута домовленість щодо подальшої координації діяльності.
Присутні висловили надію на подальше плідне співробітництво.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *