Відомий український вокальний дует «Сестри Тельнюк» завітав до …

Відомий український вокальний дует «Сестри Тельнюк» завітав до Сєвєродонецька з всеукраїнським туром «Наш Шевченко». Виступ Лесі та Галі Тельнюк дуже сподобався слухачам, занурив їх в світ неперевершеного поетичного слова.

У репертуар солісток увійшли твори одного з видатних українців – Тараса Шевченко, музику до якого написала Леся Тельнюк, а також вірші Павла Тичини, Євгена Маланюка, Богдана-Ігоря Антонича, Василя Стуса, Ліни Костенко, Оксини Забужко.

Твори Кобзаря, виконанні заслуженими артистками України Лесею та Галею Тельнюк у супроводі музикантів Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії під керівництвом головного диригента Євгена Тутевича, передали всю суть найгостріших проблем сучасної України: смуток та біль, розміркування, сподівання та надія на краще майбутнє нашої держави.

Голоси сестер, які лунали як поодинці, так і в дуеті, були вперше виконанні під звучання живого Академічного симфонічного оркестру. Музичний симбіоз подарував неповторний стан душі, створив чарівну атмосферу від поетичного слова та серйозної музики.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *