Вітання голови Донецької ОДА Павла Жебрівського з Днем працівника природно-заповідної справи України

Шановні працівники природно-заповідної справи Донеччини!

Щиро вітаю вас з вашим професійним святом.

Первісна краса нашого світу збережена лише на заповідних територіях кропіткими зусиллями подвижників і фанатів заповідної справи. Збереження цих заповідних куточків є першочерговим завданням всіх природоохоронців, і громадянським обов’язком кожного з нас перед нашими нащадками.

На території Донецької області створено 119 об’єктів природно-заповідного фонду, серед яких функціонує мережа національних природних та регіональних ландшафтних парків та інших природоохоронних установ, працівники яких щодня забезпечують охорону заповідних природних комплексів та об’єктів, проводять рекреаційну діяльність та екскурсії, ведуть екологічну освітньо-виховну роботу серед місцевого населення, виховуючи у громадян почуття любові та дбайливе ставлення до рідної природи.

Зараз вже однозначно можна сказати, що зусиллями працівників природно-заповідної справи вдалося в значній мірі зберегти від руйнування багато унікальних природних комплексів регіону, сприяючи збереженню біологічного розмаїття.

Ваша наполегливість та відданість справі заслуговує поваги та вдячності. Тож нехай щоденне спілкування з природою та турбота про неї приносить вам тільки задоволення та радість, надихає на нові звершення та творчі успіхи у природоохоронній роботі. Бадьорості вам, відмінного настрою і здоров’я!

голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *