“Безстрашний прихильник свободи слова”, – США про убитого журналіста Шеремета

Сполучені Штати Америки сподіваються, що вбивство українського журналіста Павла Шеремета буде повністю розслідувано, а винні будуть притягнуті до відповідальності.

Про це йдеться у повідомленні посольства США, пише “Українська правда“.

UNIAN

“Ми шоковані й засмучені звісткою про смерть відомого журналіста Павла Шеремета, котрого було вбито безпрецедентним вибухом автомобіля сьогодні вранці в Києві”, – сказано у повідомленні.

“Павел жив цілеспрямованим і чесним життям в кількох країнах. Ми поважаємо його як безстрашного професіонала і прихильника свободи слова, Революції гідності, котрий прагнув кращого майбутнього для України” – зазначили у посольстві.

Також у прес-релізі зазначається, що США “вітають заяви поліції і генерального прокурора, що обставини його вбивства будуть повністю розслідувані, і винні будуть притягнуті до відповідальності”.

В посольстві висловили співчуття колегам Шеремета, Олені Притулі, його родині, його численним друзям та захисникам свободи слова і ЗМІ в Україні.

Нагадаємо, журналіст Павел Шеремет загинув в результаті підриву машини вранці у столиці. Правоохоронці розслідують умисне убивство.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *