Павло Жебрівський привітав аграріїв з першим мільйоном тонн зерна

Шановні аграрії!

Вітаю вас з трудовою перемогою – першим мільйоном тонн намолоченого збіжжя від початку комплексу збиральних робіт!

Це досягнення має особливе значення тепер, коли сільгосппідприємства Донеччини працюють у складних умовах. Дякую кожному з вас за внесок у досягнення такого результату.

Донеччина – край, який славиться не тільки високими показниками у вугільний промисловості. Це край щедрої, родючої землі, яка віддячує тим, хто не лінується на ній працювати. І саме завдяки вашій наполегливій праці область отримує високі врожаї.  

У ці нелегкі часи аграрії залишаються форпостом стабільності, забезпечуючи продовольчу безпеку нашого регіону та всієї України! Незважаючи на те, що нині сільськогосподарські підприємства працюють  в обмежених умовах – частина угідь залишилась на тимчасово окупованій території – показники по збору врожаю від цього не страждають. Донецька область тримається на висоті завдяки вам.

Перед нами сьогодні стоїть завдання – не просто наростити аграрне виробництво, а забезпечити всебічний розвиток сільських територій в розрізі майбутньої децентралізації. Впевнений, що впровадження нових підходів у роботі галузі сприятиме її подальшому розвитку і модернізації, а також значно полегшить роботу аграріїв та дасть змогу досягати ще вищих показників.    

Дякую за вашу самовіддану працю на благо України! Нехай рясно колосяться ваші життєві ниви, а в родинах панує мир і добробут.

Щедрих вам урожаїв та вагомих здобутків!

голова Донецької облдержадміністрації,

керівник військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *