26-річний боєць вижив після вибуху гранати — без руки і з численними ранами

До лікарні ім. Мечникова у Дніпрі надійшов боєць АТО, якому гранатою відірвало руку, а також поранило голову, живіт, кінцівки. Головний лікар описав численні травми новоприбулого бійця

У Дніпро до лікарні ім. Мечникова учора доставили 26-річного важкопораненого бійця Руслана, а сьогодні головлікар Сергій Риженко виклав його фото та описав численні поранення. Лікар відзначає оптимізм  персоналу, і зокрема медсестри, яка впевнена, що бійця вдасться вилікувати. 

«Медсестра Олена в свої юні роки побачила більше війни, ніж багато по телевізору. Сотні поранених. «Коли вони починають говорити, у мене з’являється радість, вставати — щастя». Руслан, 26 років, надійшов учора. Множинні, від вибуху гранати, поранення голови, грудей, живота, кінцівок. Відрив правої руки. Проникаючі поранення шиї. Рвана рана нижньої щелепи», — описує Сергій Риженко. 

«Граната сильніше, але ми його врятуємо і вилікуємо. У нас таких важких в лікарні Мечникова, було багато», — говорить медсестра Олена.

Раніше «Громадське радіо» передавало, що за липень в зоні АТО загинуло 27 військовослужбовців, а 123 отримали поранення.

 

За липень в #АТО загинуло 27 бійців і ще 123 отримали поранення — #ООН
https://t.co/wCoe1uQcof #Донбас pic.twitter.com/9vIZo8zTy4

— Громадське радіо (@HromadskeRadio) 21 липня 2016 р.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *