Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної …

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відвідав обласний фізкультурно-оздоровчий центр «Олімп»

27 липня в рамках робочої поїздки Юрій Гарбуз завітав до обласного фізкультурно-оздоровчого центру «Олімп», де ознайомився з ходом будівництва спортивних об’єктів.

Він проінспектував хід будівництва критого 25-метрового басейну та оглянув ряд інших спортивних об’єктів на території бази, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

«У цьому році ми маємо гарний показник – 12 наших олімпійців та два паралімпійці вибороли ліцензії у Ріо-де-Жанейро. Зі свого боку, ми повинні створити всі умови, щоб наші спортсмени мали можливість тренуватися на території області. Цим ми збережемо тренерський потенціал та закладемо фундамент для підготовки наших спортсменів до Олімпіади 2020 року. Я оглянув басейн. Впевнився, що до 1 вересня, як і планували, ми здамо його в експлуатацію», – підсумував Юрій Гарбуз.

Крім цього, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов показав очільнику області зал важкої атлетики, у якому зараз ведуться роботи з укладання спеціалізованого гумового покриття та ознайомив його з ходом будівництва нових будинків для спортсменів, поля з пляжного волейболу та футболу.

Після цього Юрій Гарбуз відвідав тренування спортсменів-паралімпійців та поспілкувався із заслуженим тренером України з легкої атлетики Риммою Федорівною Старостіною. Зі свого боку, Римма Федорівна подякувала голові облдержадміністрації за допомогу, яку приділяє обласна влада паралімпійцям та розповіла про останні здобутки своїх учнів.

Нагадаємо, нещодавно наші спортсмени-паралімпійці повернулися зі Всеукраїнських змагань з легкої атлетики, де завоювали 20 медалей: 12 золотих, 6 срібних та 2 бронзові.

По завершенню робочої поїздки Юрій Гарбуз вніс свої пропозиції та корективи щодо модернізації «Олімпу».

«У нас є реальна можливість зробити з обласної бази «Олімп» повноцінний центр олімпійської підготовки спортсменів – один з небагатьох на території України», – наголосив Юрій Гарбуз.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *