Військова прокуратура здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушень правил безпеки на території випробувальної станції одного з підприємств ДК «Укроборонпром»

Військова прокуратура Сумського гарнізону здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вибуху на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК «Укроборонпром» за ч. 2 ст. 273 КК України (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах, що спричинило загибель людей).

Проведення розслідування доручено Кролевецькому відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

На місці події продовжують працювати представники правоохоронних органів Сумської області та військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України.

Нагадаємо, в четвер, 28 липня, приблизно о 16.30 на території випробувальної станції одного з підприємств ДК «Укроборонпром» при розвантаженні бойових припасів, які були привезені для утилізації, стався їх вибух, внаслідок якого загинуло три особи та ще двоє отримали тілесні ушкодження.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *