Українські паломники пообідали з Папою Римським

У Палаці архієпископів у Кракові відбулася трапеза Папи Римського Франциска з дванадцятьма молодими людьми з різних країн, які беруть участь у Світових днях молоді в Польщі, пише “Польське радіо“.

Кожен континент представляли одна дівчина і один хлопець. Запрошено, зокрема, делегатів з України, Нової Зеландії, Бразилії, Колумбії, Коста-Рики, Зімбабве, Канади, В’єтнаму, Республіки Кот-д’Івуар та Польщі.

“Ми питали Святішого Отця про молитву, про те, як він молиться, як сповідається. Він нам відповідав, що ми повинні говорити тим молодим людям, які віддалені від Церкви. Давав нам цінні вказівки й поради на тему євангелізації. Все відбувалося в дуже братерській, радісній атмосфері, бо Папа багато жартує. Ця зустріч емоційно справді дуже нас збагатила”, – розповідає Хосе Пастернак з Бразалії.

Молоді люди розмовляли з Папою Франциском про те, як бути християнином у щоденному житті, про музику, страви та враження Папи від візиту до Польщі.

На стіл подали вареники, індиче філе і сирник.

Нагадаємо, Світові дні молоді у Кракові та Бжеґах неподалік Вєлічки розпочалися 26 липня і потривають до 31 липня, участь у них бере Папа Римський Франциск.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *