Щодо обстановки в зоні проведення АТО

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Вчора позиції контрольного посту «Майорськ» обстріляв ворожий снайпер.   Обстріл вівся з населеного пункту Горлівка, що на неконтрольованій території. Постраждалих серед українських захисників немає.

У районі проведення АТО зафіксовано політ 1 безпілотного літального апарату.

Прикордонники Краматорського загону в рамках проведення оперативних заходів зупинили поблизу населеного пункту Одрадівка, що на Донеччині транспортний засіб з 4 громадянами України. Зазначені особи намагались потрапити на неконтрольовану територію в об’їзд контрольного пункту в’їзду – виїзду  «Зайцеве». Відносно водія прикордонники склали адміністративні документи.

На контрольному пунті в’їзду – виїзду «Новотроїцьке»   прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 3 автомобілі, які прямували на неконтрольовану територію з вантажем стоматологічних матеріалів, пристроїв для поливання, косметичними виробами та медичним обладнанням. Дані транспортні засоби та конфіскат загальною вартістю понад 90 тисяч гривень  передали представникам фіскальної служби.

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *