Стан українців, які постраждали в ДТП у Норвегії, стабільний. Відома можлива причина аварії

Смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) з туристичним автобусом у Норвегії, в якій загинув один громадянин України, міг спровокувати інший автомобіль. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив посол України в Норвегії В’ячеслав Яцюк.

«Попередня версія, яку було неформально доведено нам представниками правоохоронних органів, – аварія сталася внаслідок зближення автобуса з українськими туристами та приватного легкового автомобіля. Було власне зіткнення чи ні – буде уточнюватися, але очевидно, що внаслідок цього небезпечного зближення автобус повинен був якось маневрувати – і сталася така пригода», – сказав Яцюк, зазначивши, що слідство зараз триває.

Додамо, що за інформацією Посольствв України в Норвегії, стан українців, які постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з автобусом у Норвегії, стабільний. Усі українці, які отримали ушкодження, оперативно доставлені в місцеві лікарні, де їм надається необхідна медична допомога, передає Радіо Свобода.

За даними лікарів, у більшості постраждалих – травми легкої або середньої тяжкості.

Нагадаємо, увечері 30 липня неподалік міста Олесунд в Норвегії сталася дорожньо-транспортна пригода – перекинувся автобус з групою українських туристів, в автобусі перебувала 41 людина. За даними МЗС України, у результаті ДТП один український турист загинув, ще близько 10 поранені.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *