За минулу добу прикордонники припинили 5 спроб надання неправомірної вигоди

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати курс, направлений на очищення своїх лав від корупційних проявів. в рамках проведення  операції «Чисті руки», мета якої викорінення проявів корупції серед персоналу.  Як результат, з кожним днем все більше фіксуються факти відмови від неправомірної вигоди, що свідчить про системність та послідовність у викоріненні  такого ганебного явища як хабарництво. 

Лише за минулу добу прикордонники  зафіксували 5 фактів пропонування неправомірної вигоди громадянами, три з яких у смузі безпеки вздовж лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили в пункті пропуску «Старокозаче» громадянина Туреччини, який прямуючи на вихід з України запропонував грошову винагороду у розмірі 800 гривень. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції. Відносно громадянина було прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України терміном на 3 роки.

Ще одного іноземця, громадянина Азербайджану прикордонники зупинили в аеропорту «Бориспіль». Чоловік також спробував надати прикордонному наряду неправомірну вигоду у розмірі 700 гривень.

На контрольних пунктах в'їзду – виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве»  прикордонники зупинили 2 громадян України, які прямували на неконтрольовану територію та  намагались дати прикордонному наряду по 200 гривень кожен.  Ще одного чоловіка наряд зупинив в контрольному пункті в'їзду – виїзду «Станиця Луганська». Прямуючи з неконтрольованої території громадянин України надав 500 гривень за безперешкодний пропуск через лінію розмежування. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції. Зазначеній особі було відмовлено у пропуску.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *